Hiusten värjäykset

Hiusstudio FormUs toteuttaa hiusten värjäykset Keski-Suomessa, kotikäynteinä. Teemme kaikki värikäsittelyt moniväritöistä yksiväritöihin vuosien ammattitaidolla. 

Varaa aika

040 553 9945Tai netissä

Hiusten värjäykset

Hiusstudio FormUs toteuttaa hiusten värjäykset Jyväskylän keskustassa. Teemme kaikki värikäsittelyt moniväritöistä yksiväritöihin vuosien ammattitaidolla.

Varaa aika

040 553 9945Tai netissä

Hiusten värjäys Keski-Suomen alueella kotikäynteinä

Hiusten värjäys Keski-Suomen alueella kotikäynteinä

Hiusstudio FormUs toteuttaa kaikki hiusten värjäykset usean vuoden ammattitaidolla. Jussi on niittänyt kilpailumenestystä erityisesti väritöiden osalta.

Hiustenvärjäys Hiusstudio Formuksella

Värejä tehdään joko moniväritöinä tai yksiväritöinä. Yksiväriset värjäykset eli monocolorit ovat tarkoitukseltaan tehty yhteen tiettyyn värisävykokonaisuuteen. Monocolor-värjäys voi olla monivivahteinen vaikka onkin yksivärityö. Työ toteutetaan mahdollisimman tasaiseksi väriksi koko hiuspituuteen juuresta latvaan. Valitun värin sävy, tummuus ja vivahde riippuu paljon asiakkaan toiveesta.

Yleensä pidemmissä hiuksissa värikäsittelyjä on useampia alla ja se tuottaa haasteita tasaisen värin toteuttamiseen. On juurikasvusta aiheutuvia sävy-, tummuus-, ja vivahde-eroja, pituuskerrostumaa ja päällekkäissävyjä, sekä mahdollisia rakennevaurioita. Hiusvärin tasainen jälki on aina vaikeampi toteuttaa mitä huonommassa kunnossa hiukset ovat. Hiusten laatu vaikuttaa värin valintaan. Perintötekijöistä johtuen laatu voi vaihdella lasimaiseen-, huokoiseen-, luonnonkiharaan-, karkeaan-, tai hienolaatuiseen tukkaan.

Edellä mainitut asiat vaikuttavat siihen miten kampaaja lähtee toteuttamaan työtään saadakseen tasaisen lopputuloksen. Ihon värillä ja sen sävyn tasaisuudella on paljon vaikutusta lopulliseen värivalintaan. Värin sopivuus määräytyy paljon luontaisen ulkonäön, piirteiden ja persoonan kautta. Silmien väri on usein pikantti lisä vivahteen lopulliseen valintaan. Vallitseva muoti vaikuttaa eri verran jokaisessa asiakkaassa. Status määrittää asiakkaalla myös värivalintaa ja uudella värivalinnalla voidaan parantaa asiakkaan statusta tai jopa itsetuntoa. Nykyään, kun eletään some-kulttuurissa, ihmiset ovat luoneet itsestään tuotteen eli brändin. Tälläkin asialla on vaikutusta hiusvärivalintoihin. Yksinkertaisesti, mitä erottuvammin halutaan esille, sitä radikaalimpi väri valitaan asiakkaalle.

Vanhan ja uuden värisävyn välillä vallitseva poikkeavuus luo eniten haastetta työn tekemiseen. Mikäli pohjaväri on tumma ja halutaan kirkas/vaalea sävy, haaste kasvaa aina suuremmaksi. Lopullinen vivahde on aina haastavampi mitä kylmempiä ja puhtaampia sävyjä halutaan toteuttaa.

Hiusten vaalennukset

Koko päänalueen hiusten vaalennukset ja blondaukset vaativat lähes poikkeuksetta vähintään kaksi värinpoistoa. Syy tähän on jatkuva hiusten värjääminen ja tästä tulleet värikertymät ja -kerrostumat. Luonnontilassa olevia hiuksia näkee harvemmin nykyisin. Ns. luonnonhiuksissa on myös haasteena puna- ja kultapigmentit, joita suomalaisten hiukset sisältävät eri määriä. Erityisasioita, joita tulee huomioida tarkoin, ovat veden mineraalipitoisuudet ja veden kovuus, käsittelyjen määrä ja niiden toistuvuus. Vaalentaessa kehitteen korkeus vaihtelee hiuskarkeuden ja kunnon mukaan. Nykyään meillä kampaajilla on käytettävissä värjäyksiä ja vaalennuksia varten yksi suurimpia innovatiivisiä keksintöjä alallamme eli Olaplex.

Olaplex on hiusrakennetta vahvistava aine. Se vahvistaa myös luonnostaan hauraita hiuksia. Olaplexin ansiosta pystytään paljon suurempiin värjäyskertoihin peräkkäin. Kun taas ilman Olaplexia vaaditaan enemmän taukoja vaalennuskertojen välille ja tällöin vaalennussuunnitelma tulisi jakaa paljon pidemmälle aikavälille. Nykyään, kun ihmiset ovat yhä kiireisempiä, Olaplex mahdollistaa nopean muutoksen ultra-vaaleaan lopputulokseen. Kun asiakkaan hiukset ovat erittäin kuivat ja hauraat ennen käsittelyjen aloitusta. Voidaan tehdä alustava Olaplex-hoitokokonaisuus blondausta ennen. Näin saadaan vahvistettua hiukset käsiteltävään kuntoon ja käsittelyt voidaan mahdollistaa todella huonokuntoisiin hiuksiin.

Hinnasto

[table “3” not found /]

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Sähköposti

Puhelin

Ota yhteyttä

© 2019 – Hiusstudio FormUs