Hiustenvärjäykset Keski-Suomen alueella kotikäynteinä

Hiustenvärjäykset Keski-Suomen alueella kotikäynteinä

 

Hiustenvärjäyksestä

 

Värjäyksiä on yksiväri-, moniväri,- ja raidoitusvärjäyksiä.

Yksiväriset värjäykset eli monocolorit ovat yhden värisävyn kokonaisuuksia. Hiuslaadulla, hiusten karkeudella, mahdollisella harmaiden määrällä, ihosävyn tasaisuudella, ja silmien värillä on vaikutusta hiusvärin valintaan ja työskentely tekniikkaan.

Moniväritekniikoita on useita. Moniväri voi olla geometristen muotojen kokonaisuus, liukuva/ sulava kokonaisuus tai näiden yhdistelmä. Monivärissä voi olla erilaisia lohkoja, sektoreita, muotoja tai pisteitä pään eri alueilla yhdistettynä toisiinsa tai erillään. 

Raidat tekevät värikontrastia, erottavat värialueita ja antavat vaaleutta tai tummuutta hiuksiin.

Värikäsittelyjen sykli on tiivistynyt vuosien aikana. Mieltymyksen muuttumisen myötä hiusväri voi vaihtua nopeasti. Usein toistuvat käsittelyt heikentävät hiusten kuntoa. Hiuksista voi löytää useampia jäämiä värikerroksista tai värin ylläpitotuotteista. Nopeutuva tarve haastaa jatkuvasti valmistajia, kouluttajia sekä ammattilaisia oppimaan uutta värjäyksistä.

 

 

Hiusten vaalennukset

 

Hiusten vaalentaminen värillä, blondaus tai värinpoistokäsittelyt ovat hiusta vaalentavia toimenpiteitä. Vaalentamiskäsittelyssä tulisi ottaa huomioon mahdollisten aiempien kemiallisten käsittelyjen määrä ja mitä hiuksiin on viety. Erilaiset rakennetta korjaavat käsittelyt kehittyvät jatkuvasti ja mahdollisuus hiusten usempaan päällekkäiskäsittelyyn paranee.

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Sähköposti

Puhelin

Ota yhteyttä

© 2019 – Hiusstudio FormUs