Hiusten leikkaukset

Hiusstudio FormUs toteuttaa hiusten leikkaukset sekä muut parturipalvelut Jyväskylässä.

Varaa aika

040 553 9945Tai netissä

Hiusten leikkaukset

Hiusstudio FormUs toteuttaa hiusten leikkaukset sekä muut parturipalvelut Jyväskylässä.

Varaa aika

040 553 9945Tai netissä

Hiusten leikkaus Jyväskylän keskustassa

Hiusten leikkaus Jyväskylän keskustassa

Hiusstudio FormUs toteuttaa hiusten leikkaukset ammattitaidolla. Muotoleikkaukset ja parturileikkaukset. Teemme hiustenleikkaukset veitsellä, saksilla ja koneella, riippuen asiakkaan toiveista.

Hiustenleikkauksen hiusmallit

Hiustenleikkaustyylit voidaan jakaa kahteen ryhmään: graafisiin ja geometrisiin leikkausmalleihin. Leikkausmalleissa graafisuus ja geometrisuus voidaan yhdistää vallitsevan muodin, trendin tai oman tyylin mukaan. Näin malli voi olla rakenteellisesti graafisia osioita sisältävä ja siihen on yhdistetty geometrisia linjoja. Leikkauksen toivotaan sisältävän usein juuri graafista muotoilua eli jonkin asteista rikkonaista rakennetta tai tukihiuksia.

Leikkaustekniikat

Ehkäpä kaksi tunnetuinta leikkaustekniikoiden koulukuntaa ovat Vidal Sassoon ja Toni&Guy. Vidal Sassoonin filosofia on perehtynyt hiusten grafiikkaan ja geometriaan puhtaalla saksityöllä. Sassoonilla leikkaus on yksityiskohtaista ja siinä keskitytään luomaan kokonaisuus sektoreittain, osio kerrallaan. Toni&Guyn leikkaustekniikka sen sijaan on selkeästi vapaampaa ja pään kokonaisuutta katsovaa. Linjausten luomiseksi on vapaammin käytössä muitakin välineitä kuin leikkaussakset. Koska Toni&Guy:n leikkauksissa hallitaan välineet koneista saksiin ja veitsiin, työ monipuolistuu aina enemmän välinelajiksi.

Molemmat leikkaustavat ovat omalla tavallaan upeita. Enkä näe kummankaan leikkaustavan olevan toistaan heikompi. Kaikissa leikkaustyyleissä painottuu välineiden ja tekniikan suhde. Leikkaaminen muuttuu koko ajan muotivirtausten ja trendien mukaisesti.

Itse olen mieltynyt leikkaamaan enemmän Toni&Guyn tavoilla, mutta koulutusta ja taitoa löytyy myös Vidal Sassoonin tekniikkaan.

Hinnasto

PalveluHinta
Otsatukan leikkaus15€
Hiustatuointi20€
Lasten hiustenleikkaus (0-10v.)25€
Koneajo20€
Parturileikkaus35€
FormUsin Erikoisparturityö45€
Kampaamoleikkaus50€
Mallinmuutosleikkaus65€

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

© 2019 – Hiusstudio FormUs