Hiusten leikkaukset kotikäynteinä Keski-Suomen alueella

Oma tyylisuuntani on kehittymässä kokoajan syvemmälle ammatti-iän, seuraamisen ja kouluttautumisen kautta. Muualta et voi saada aitoa Finnish Wave of Black Heavy Metal- leikkauspalvelua kuin käsieni kautta.

Hiustenleikkauksista

Hiustenleikkaustyylit voidaan jakaa periaatteessa kahteen ryhmään eli graafisiin ja geometrisiin leikkausmalleihin. Vallitseva muoti, trendi tai asiakkaan oma tyyli näyttää saksimiselle sen hetkisen tavan. Leikkausmalleissa voi olla graafista rakennetta sisältäviä osioita ja näihin voi olla yhdistettynä geometrista- ja graafista leikkauslinjaa. Leikkauksen toivotaan sisältävän usein graafista muotoilua eli jonkin asteista rikkonaista rakennetta tai tukihiuksia. Hiustenleikkauksissa tarkat, skarpit linjat voidaan yhdistää  graafiseen rakenteen kanssa. Oman leikkaamisen ydin ja ideologia on grafiikan hallinta. Hyvin suunnitellun saksityön kautta välittyy asiakkaan päänmuotoon sopiva hiusmalli. Hyvä valmistautuminen, asiakkaan mallitoivomuksen kuuntelu ovat myös erittäin oleellisia työn onnistumisen kannalta, unohtamatta omaa näkemystä asiaan. Tekniikan hiominen kouluttautumalla terävöittää parturin päätä muodin keskellä. Sakset, veitset ja koneet tulee perässä, mutta ne pitää olla ehdottomasti laadukkaat ja myös hyvässä iskussa töitä varten. 

Leikkaustekniikat

Ehkäpä kaksi tunnetuinta leikkaustekniikoiden koulukuntaa ovat Vidal Sassoon ja Toni&Guy. Vidal Sassoonin filosofia on perehtynyt hiusten grafiikkaan ja geometriaan puhtaalla leikkaussaksityöllä. Sassoonilla leikkaus on yksityiskohtaista ja siinä keskitytään luomaan kokonaisuus sektoreittain, osio kerrallaan ja pään alueet järjestyksessä. Toni&Guyn leikkaustekniikka sen sijaan on selkeästi vapaampaa ja pään kokonaisuutta katsovaa. Linjausten luomiseksi on vapaammin käytössä muitakin välineitä kuin leikkaussakset. Koska Toni&Guy:n leikkauksissa hallitaan välineet koneista saksiin ja veitsiin, työ monipuolistuu enemmän välinelajiksi.

Molemmat leikkaustavat ovat omalla tavallaan upeita. Enkä näe kummankaan leikkaustavan olevan toistaan heikompi. Kaikissa leikkaustyyleissä painottuu välineiden ja tekniikan suhde tekijään ja tehtävään hiustenleikkaustyöhön. Leikkaaminen muuttuu koko ajan muotivirtausten ja trendien mukaisesti.

Itse olen mieltynyt leikkaamaan enemmän Toni&Guyn tavoilla, mutta koulutusta ja taitoa löytyy myös Vidal Sassoonin tekniikkaan. 

Hinnasto

PalveluHinta
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus uuteen malliin. Pesu sisältyy palveluun.
70€
Hiustenleikkaus
Sisältää hiustenpesun, hiusten leikkauksen koneella ja saksilla tai veitsellä muotoonsa. Pesu sisältyy palveluun.
29-50€
Lasten hiustenleikkaus alle 7-vuotiaat28€
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samaan pituuteen.
19€
Otsatukan leikkaus
Otsatukan siistiminen ja leikkaus.
15€
Pieni hiustatuointi
Pienen hiustatuointikuvan kuvittaminen koneella ja veitsellä. Kuvan tai viivojen piirtäminen:
– toiselle sivulle,
– päälaen osioon,
– niskan ala-osaan,
– takaraivon ylä-osaan.
Pesu sisältyy palveluun.
15€
Keskikokoinen hiustatuointi
Keskikokoisen hiustatuointikuvan kuvittaminen koneella ja veitsellä. Kuvan tai viivojen piirtäminen:
– sivuun ja niskaan,
– molemmille sivuille,
– koko niska-alueelle,
– koko päälaen alueelle.
Pesu sisältyy palveluun.
30€
Suurikokoinen hiustatuointi
Suurikokoisen hiustatuointikuvan kuvittaminen koneella ja veitsellä. Kuvan tai viivojen piirtäminen:
– molemmlle sivuille ja koko niska-alueelle.
Pesu sisältyy palveluun.
45€
Koko pään hiustatuointi
Koko hiuspinta-alan hiustatuointi.
Pesu sisältyy palveluun.
65€

 

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Sähköposti

Puhelin

Ota yhteyttä

© 2019 – Hiusstudio FormUs