Parturi-kampaaja kotikäynteinä Jussi Salmi, Hiusstudio FormUs Oy

Parturipalvelut

Parturointi eli hiustenleikkaus, hiustenmuotoilu, hiustatuoinnit, parranmuotoilu, parranleikkaus, parranhoito, barbershop ja shaving- tuotteet, rastat eli dreadlocks, hiustensuoristukset, permanentit, värjäykset eli multi colouring, veitsileikkaukset ja olaplex-hoidot.

Ajanvaraus ja palvelun maksu

Kotikäyntiparturi tulee luoksesi tilauksesta.
Ajan saat kätevästi varattua puhelimitse numerosta: +358405539945.
Palveluiden ja tuotteiden ostaminen on helppoa, koska käytössä on Mobile Pay- sovellus.
Ostoksistasi saat sähköisen kuitin Book Salon- kassasta.
Varaa aikasi viikkoa aiemmin, jotta palvelun ajoittaminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Suojaus

Palvelussa käytän suojamaskia koronatilanteen vuoksi. Desinfioin välineet ja käytän käsidesinfiointiainetta.

Parturi-kampaaja Jussi Salmi

Olen toiminut parturin ammatissa 19 vuotta. Olen pitänyt liikettä neljällä paikkakunnalla ja toiminut työnantajana 13 vuotta. Parturin ja työnantajan taitoja olen kehittänyt koulutusten avulla. Lisäksi kädentaitoja olen kehittänyt parturi-alan kilpailujen kautta vuosien varrella.

Yleistä parturin työstä

Parturi on nykyaikana harvinanen käsityöammatti.
Parturit toimivat Suomessa enemmän yksilötekijöinä eli mikroyrittäjinä. Partureista osa toimii myös suurissa ketjuissa, osana isompaa organisaatiota.
Parturin palvelussa tavat kuuluvat osaksi kokonaisuutta. Näin mahdollistat uuden ajanvarauksen asiakaskäynnistä.
Reipas ja kohtelias palvelu tuo asiakkaille hyvän mielen parturikäynnistä. Hyvä parturoinnin jälki on kruunaus kokonaisuuteen.
Vanhakantainen hierarkia palvelussa on tärkeää. Silmiinkatsominen tervehtiessä asiakkaan saapuessa parturiin ja kädenpuristus sen päälle antavat luotettavan kuvan parturin ammattimaisuudesta. Vanhemman asiakkaan teitittely on edelleen kaunis tapa huomioida heidän ikänsä.

 

Parturin kosketus 

Kosketus hiukstenpesussa pitää olla riittävän kiireetöntä ja rauhallista ennen leikkauspalvelua. Myös partaa tai hiuksia käsitellessä on huomiotava miten käsittelee asiakkaan päätä ja hiuksia.
Varmat otteet ovat merkki oikeasta parturiammattilaisesta. Liian nopeat, kovat tai rajut liikkeet eivät kuitenkaan kuulu parturin työskentelyn ideologiaan. Asiakkaan tyylistä tulee keskustella, kuulla asiakasta ja tehdä konsultointi ennen hiusmallin toteuttamista.

 

/p>

Näin parturi saa ansaitun ja luotettavan hallinnan asiakkaaseen tehdessään leikkauspalvelun osuutta.
Mahdollisimman selkeä järjestys parturoitaessa auttaa kaikkien asiakkaiden kanssa toimimiseen. Edellytyksenä parturilla on oltava hyvä mieli, hyvä ergonomia työssä, hyvät olosuhteet työlle, hyvä työasu, oikeanlainen suojautuminen ja siisti työympäristö.

 

Kun hallitset ja vaalit näitä asioita, kykenet toimimaan erinoimaisesti parturin ammattissa niin asiakaspalvelijana, kädentaitajana kuin taiteilijanakin.
Kauniit hiukset, tyytyväinen ilme ja asiakkaan hymy ovat kaikki lisäkiitosta palvelun jälkeen. Parturi jaksaa näiden avulla aina seuraavaan työpäivään.
Parturin tulisi tietää työnsä arvo hinnoitellessaan palvelukokonaisuutta. Näin turvataan jatkuvuus ja rakennetaan oikeanlaista liiketoimintaa koko parturipalvelun ympärille.

Hiustenleikkaukset

Rastat

Parran ja viiksien muotoilut

Hiusten värjäykset

Hiustatuoinnit

https://formus.fi/